Nieuws

Microsoft lanceert nieuwe Surface-pc op 26 oktober

Microsoft plant een speciaal evenement op 26 oktober, waarbij het nieuwe Surface-hardware zal onthullen en de toekomst van Windows 10 uit de doeken zal doen.

Microsoft bereidt een speciaal Windows 10- en Surface-evenement voor, dat op 26 oktober zal plaatsvinden in New York. Specifieke details over de inhoud van het gebeuren heeft Microsoft niet vrijgegeven, maar men verwacht dat het bedrijf nieuwe Surface-hardware zal onthullen, net zoals het deed met de Surface Pro 4 vorig jaar. Daarnaast zouden ook de toekomstige grote updates voor Windows 10 aan bod moeten komen, en enkele aankondigingen voor spelconsole Xbox.

Uit lekken weten we al dat er minstens één Surface-toetsenbord zit aan te komen, en ook informatie over een nieuwe all-in-one desktop kwam al aan de oppervlakte. Volgens bronnen waarmee The Verge sprak, zit er nog geen opvolger van de Surface Pro 4 of de Surface Book in de pijplijn voor dit jaar.

De focus van het evenement zal op Windows 10 liggen, en wat het bedrijf in petto heeft voor de twee grote updates die het in 2017 op het grote publiek zal loslaten. Daarbij zal Microsoft naar verwachting ook nieuwe pc’s van partners in de schijnwerpers zetten. Het evenement gaat in onze tijdszone om 16 uur van start op 26 oktober. Het belangrijkste nieuws lees je snel op ZDNet.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business