Nieuws

Welke sprekers je absoluut niet mag missen op de Belgian Tech Show

Nog maar twee weken voor de Belgian Tech Show van start gaat. Check hier alvast welke sprekers je die dag moet gezien hebben.

 

Op 27 oktober wordt in Antwerpen het startschot gegeven voor de eerste Belgian Tech Show. Bezoekers kunnen op het event hands-on de laatste revoluties in technologie ontdekken, en staan onder andere showcases van de HoloLens, de BMW 7 reeks en de ultieme 3D-printer op het programma.

 

Behalve de kans om aan de slag te gaan met exclusieve hardwareproducten, is er bovendien ruimte om je licht op te steken bij enkele Belgische tech-experts. Doorheen de dag delen zes sprekers op de Livestage hun visie over het hoe en wat van de digitale transformatie. De keynote door Dado Van Peeteghem wordt gevolgd door enkele korte en krachtige pitches over innovaties die zulke transformatie moeten vergemakkelijken: de perfecte kans om je te laten inspireren. Hieronder een greep uit het aanbod.

Introduction into Intercept X

Lars Putteneers, sales engineer bij Sophos, legt uit wat er schuilt achter Intercept X, de compleet nieuwe aanpak voor endpoint security. Al jaren draait security rond het oplossen van problemen wanneer ze zich stellen. Voorkomen is echter beter dan genezen, en daarom richt Intercept X zich ook op preventie. Zo krijgt ook ransomware geen kans.

When engineering becomes part of your sales process

Davy Bockx, general manager bij CadAltro, heeft het over 3D-visualisatie. Bij sales kan 3D-visualisatie het verschil betekenen tussen een verkoop en een gemiste kans. Wanneer een product niet alleen op papier kan worden getoond, maar ook in 3D-vorm kan worden gemanipuleerd, wordt de klant meer betrokken in de salesmeeting. En meer betrokkenheid is een beter begrip van wat er getoond wordt, wat leidt tot een snellere beslissing.

Keynote: How to thrive like a startup

Dado Van Peteghem – start-up mentor, mede-oprichter van Duval Union Consulting en Social Seeder, en een bezield spreker – neemt ten slotte de keynote voor zijn rekening. Als co-auteur van het boek Digital Transformation, weet Van Peteghem als geen ander waar de digitale transformatie om draait. Op het podium zal hij het hebben over wat een startup onderscheidt van een bedrijf. Waarom hebben bedrijven het moeilijk met digitale transformatie? En waarom lijken startups die moeilijkheden net niet te ervaren? Kom het te weten op de Belgian Techshow.

 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek nu de website van de Belgian Tech Show, neem nog eens het Livestage-programma door en neem ook zeker een kijkje naar alle showcases.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business