Nieuws

Deze week: De Playstation VR en kiezen tussen HDD en SSD

We gaan aan de slag met de PlayStation VR: gaat Sony's bril virtual reality mainstream maken? Verder onderzoeken we het verschil tussen een harde schijf een een SSD en kijken we uit naar aankondigingen van Elon Musk.

Oktober wordt een erg drukke maand voor Elon Musk. Hij schrapt het instapmodel van de Model X en plant deze maand twee productonthullingen, en één “had je niet verwacht.”

Vandaag is een harde schijf kiezen als systeemschijf zowat de pijnlijkste vergissing die je kan maken. Zelfs de klassieke SSD lijkt al voorbijgestreefd. We bekijken de actuele situatie.

De bugs in iOS 10 stapelen zich op. Met name eigenaars van de nieuwe iPhone 7 mogen zich aan problemen verwachten.

Twee ZDNet-redacteurs gingen al aan de slag met de PlayStation VR. Hun bevindingen waren drastisch anders, hun conclusie niet echt.

De recentste update voor Google Chrome pakt wederom de RAM-honger van de browser aan.

Na het batterijdebacle van de Samsung Galaxy Note 7 zoeken we een antwoord op de vraag hoe het komt dat de accu’s in onze apparaten zomaar kunnen ontploffen?

RAM op overschot? Met Ram Disk tover je overtollig geheugen om tot een extreem snel schijfstation waar zelfs een SSD niet aan kan typen: een ideale locatie voor tijdelijke bestanden.

Gebruikers van de Seqr-app kunnen vanaf vandaag over heel Europa contactloos betalen door middel van NFC. In België sprongen ketens als Ikea, Carrefour en Decathlon al op de kar.

Eén van de vaandeldragers ligt knock-out tegen de grond. Wie stapt als volgende in de ring om diens plek in te nemen, en wie spint garen bij de nederlaag van Samsung?

Er is veel software op de markt om je pc snel en netjes te houden. Sweepi onderscheidt zich door het aanbieden van een uitgebreid pakket tools dat weinig ruimte inneemt op je computer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business