Nieuws

Samsung brengt Note 7-functionaliteit naar Galaxy S7

Om potentiële kopers van een Galaxy Note 7 te paaien brengt Samsung enkele softwarefuncties naar de S7. Het gaat dus niet om het pennetje.
Beeld: Android Authority

De grootste aantrekkingskracht van een Samsung Galaxy Note 7 is het pennetje. Zakelijke gebruikers gebruiken het om er nog zakelijker uit te zien, terwijl andere mensen de accuraatheid prijzen. Met het verdwijnen van de Note 7 wegens nieuw brandgevaar, tracht Samsung die kopers nu te gaan paaien met het introduceren van wat Note-functionaliteit op de Galaxy S7.

[related_article id=”187110″]Het gaat dan niet om het pennetje, maar wel om enkele softwarefunctie, voornamelijk met betrekking tot het scherm dat altijd aan staat. Daarnaast kan het scherm nu ook meer gepersonaliseerd worden. Vele gebruikers wisten echter al te melden dat de update ook enkele ongemakken met zich meebrengt, zoals het crashen van de mail-app.

Overstap

Het is een eerste stap in wat ongetwijfeld een volhardende strategie wordt van Samsung: potentiële kopers overtuigen om niet over te stappen naar een ander merk nu de Note 7 geschiedenis is. In de plaats daarvan zal het merk zijn uiterste best doen om die gebruikers naar de S7 te lokken; voorlopig het enige high-end toestel van Samsung.

Daarnaast heeft de Amerikaanse overheid ondertussen beslist dat het verboden is om reeds bestaande Note 7-toestellen mee te nemen op een vliegtuig. Het risico op brandgevaar is volgens de Amerikanen te groot om te riskeren. Wie de nieuwe regel toch negeert, mag zich verwachten aan een boete van net geen 200 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business