Nieuws

Samsung lekt beelden van Chromebook met stylus

Een high-end Chromebook van Samsung zal binnenkort worden gelanceerd. Dit weekend zijn er verschillende beelden van het toestel gelekt.

Dit weekend was er voor ettelijke uren een webpagina online waarop een nieuwe Chromebook van Samsung te zien was. Ook op de websites van de Amerikaanse verkopers Adorama en B&H kon je voor een korte tijd het nieuwe toestel bewonderen. Ondertussen zijn de pagina’s terug offline gehaald, maar gelukkig heeft ChromeUnboxed voldoende tijd gehad om enkele afbeeldingen te bewaren.

Uit de afbeeldingen lijkt te blijken dat de Chromebook Pro een 12,3-inchscherm met een resolutie van 2.400 bij 1.600 pixels heeft. Het touchscreen kan 360 graden draaien en het toestel bevat 32 GB opslagruimte en 4 GB geheugen. De laptop heeft een autonomie van tien uur en bevat net als de Note 7 een stylus.

Uit de winkelpagina’s die voor korte tijd online waren blijkt dat de Chromebook Pro op 24 oktober zal worden gelanceerd in de Verenigde Staten. Amerikanen zullen 499 dollar moeten neertellen om een exemplaar aan te kunnen schaffen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business