Nieuws

Belgian Tech Show 2016: volg de hele dag live

De redactie van ZDNet brengt vandaag verslag uit vanop de Belgian Tech Show. Je kan de keynotes van de beurs live beleven.

Spitstechnologie van dichtbij bekijken en beleven: de Belgian Techshow brengt vandaag een twintigtal bedrijven bij elkaar uit allerlei sectoren, die elk een van hun paradepaardjes aan het grote publiek tonen. De beurs is een samenwerking van de verzamelde redacties van Zdnet, Clickx, PC Magazine en Smart Business.

De hele dag door kunnen de uitverkoren bezoekers er hands-on gaan met de nieuwste technologie en praten met experts spreken. Zo beleef je er ter plekke virtual en augmented reality met de HTC Vive en de Microsoft Hololens, of kan je kijkje nemen naar de slimme techniek aan boord van de BMW 7 Series. Tussendoor vinden er ook diverse keynotes plaats die dieper ingaan over de trends en de impact van technologie op het bedrijfsleven. Op het einde van de dag bekronen we ook nog een van de exposanten met een “best of show”-award. Helaas zijn de toegangstickets voor de Techshow al uitgedeeld, maar je kan alsnog een deel van de beurs via onze livestream, waarop je keynotes en de award-uitreiking kan volgen. Om 10.30 gaat de eerste keynote van start, en deze lopen door tot 16:45.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business