Nieuws

Deze week: Nieuwe MacBook Pro en Surface all-in-one

Microsoft toonde deze week zijn concurrent voor de iMac van Apple, terwijl die laatste een update voor zijn MacBookPro heeft onthuld. En we gingen aan de slag met de Hololens op onze eigen Belgian Tech Show.

Apple heeft de MacBook Pro eindelijk van een flinke update voorzien. De grote nieuwigheid op de vernieuwde laptop is de Touch Bar. Die kan je op 11 verschillende manieren gebruiken.

Na de Surface Book en de Surface Pro pakt Microsoft nu uit met de Surface Studio: een flinterdunne all-in-one voor creatievelingen. Ook Windows 10 krijgt binnenkort een grote ‘Creators Update’.

De privacycommissie kaart aan dat Google wel heel veel van je gegevens gebruikt en verkoopt voor advertenties. “De maskers vallen af”, zegt De Backer, maar dat vindt onze redacteur Michaël een bedrieglijke vaststelling.

In de marge van de Belgian Tech Show zetten we een Hololens van Microsoft op ons hoofd. Kan de augmented reality-bril de verwachtingen die Microsoft creëerde inlossen?

Slechte wifi in huis? In de meeste gevallen is een nieuwe, krachtigere router een oplossing. We gingen op zoek naar de beste routers voor minder dan 100 euro.

Vorige week vrijdag waren verschillende websites onbereikbaar door de grootste DDoS-aanval aller tijden. Hoe slaagden hackers erin zoveel verkeer te genereren? Een relaas over hoe het slecht beveiligde IoT een deel van het internet platlegde.

De Wi-Fi Alliance heeft een nieuwe wifi-standaard klaar die dubbel zo snel is. De eerste toestellen die de standaard ondersteunen zullen volgend jaar op de markt komen.

De Huawei Nova Plus is één van twee nieuwe smartphones van de Chinese fabrikant in het middensegment, met een uitstekende autonomie als absolute troef.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business