Nieuws

Wileyfox lanceert nieuwe budgettoppers

Wileyfox wist ons vorig jaar te verbazen met een smartphone met straffe prestaties tegen een schappelijke prijs. De Britse fabrikant lanceert deze maand niet één maar twee budgettoppers.

Vandaag heeft Wileyfox de opvolgers van de Swift aangekondigd in hartje Londen. De Swift werd vorig jaar gelanceerd en kon ons bekoren omwille van zijn goede prijskwaliteitverhouding. De nieuwe smartphones van de Britse fabrikant bouwen verder op dit succes. De Swift 2 en 2 Plus draaien wederom op Cyanogen en bevatten alle functies die je kan wensen van een smartphone tegen een schappelijke prijs.

[related_article id=”179916″]

De nieuwe smartphones van Wileyfox hebben beide een 5-inchscherm met een HD-resolutie (720 x 1.280). De toestellen zijn voorzien van een vingerafdrukscanner en draaien op de nieuwe versie van Cyanogen, die gebaseerd is op Android Marshmallow. In de toekomst zal Wileyfox een upgrade naar Android Nougat voorzien.

Op het vlak van uiterlijk zal je de Swift 2 en Swift 2 Plus niet van elkaar kunnen onderscheiden. Zoals de naam doet vermoeden heeft de Swift 2 Plus echter betere ingewanden dan zijn broer. Waar je het bij de Swift 2 moet stellen met 16 GB opslagruimte en 2 GB geheugen, krijg je bij de Plus 32 GB intern geheugen en 3 GB RAM. Ook heeft de Swift 2 Plus straffere camera’s aan boord, namelijk een hoofdcamera van 16 MP en een selfiecamera van 8 MP. De Swift 2 is voorzien van een 13 MP- en 8 MP-camera.

Je kan de toestellen van Wileyfox momenteel bestellen op bol.com en coolblue.be. De Swift 2 kost 199 euro, terwijl je aan de Swift 2 Plus 239 euro kwijt bent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business