Nieuws

Huawei biedt nieuwe fitness tracker aan

Huawei heeft een nieuwe fitness tracker gelanceerd die je momenteel online kan kopen. De Fit meet continu je hartslag en ondersteunt enkele smartwatchfuncties.

Huawei heeft een nieuwe fitness tracker aangekondigd, de Huawei Fit genaamd. De Fit ziet eruit als een smartwatch, heeft een monochroom touchscreen dat altijd aanstaat en lijkt qua uiterlijk erg op een Pebble Time Round. Het gadget telt je stappen, monitort je slaap en meet continu je hartslag.

[related_article id=”182392″]

Je kan de Huawei Fit kopen met een zwart, oranje of blauw bandje. De wijzerplaat is verkrijgbaar in het zilver en zwart. De fitness tracker is beschikbaar op Best Buy, Amazon en Newegg en heeft een startprijs van 129,99 dollar.

De Fit detecteert automatisch wanneer je aan het wandelen, rennen of slapen bent. Op dergelijke momenten meet het je stappen, de afstand die je aflegt en de calorieën die je verbrandt. De Fit heeft geen gps, maar verbindt met de Wear-app van Huawei.

Behalve activiteit meten, kan de Fit je eveneens waarschuwen voor binnenkomende berichten en telefoons. Volgens Huawei gaat de batterij van zijn gadget zes dagen mee bij normaal gebruik. Wanneer het horloge standby staat heeft het een autonomie van 30 dagen. Het duurt twee uur om de batterij volledig op te laden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business