Nieuws

Deze week: Tesla’s zonnedak en bescherm je Microsoft-account

Elon Musk toonde zijn zonnepanelendak, onze redacteur Michaël zag zijn Microsoft-account gekraakt, en LastPass laat je voortaan gratis wachtwoorden synchroniseren tussen al je toestellen.

Collega Michaël betrapte onlangs tot zijn schaamte een spambot in zijn Microsoft-account. Enkele handige tips verkleinen de kans dat jou hetzelfde overkomt.

Eén manier om je accounts beter te beschermen is door een wachtwoordmanager te gebruiken. LastPass is voortaan gratis voor gebruik op een onbeperkte hoeveelheid toestellen.

Elon Musk heeft zijn zonnepanelendak onthuld. De zonnecellen zijn niet te onderscheiden van klassieke dakpannen.

Google ontdekte tien dagen geleden een kwetsbaarheid in Flash en Windows, en maakt die vandaag wereldkundig. Microsoft is echter nog niet klaar met een patch.

Ransomware groeit in sneltempo uit tot één van de populairste tools van cybercriminelen. Nieuwe technieken moeten de malware beter bestrijden.

Apple haalt de SD-kaartlezer uit zijn nieuwe MacBook Pro’s omdat die ‘onhandig’ is. Een redenering die ik moeilijk kan volgen. De SD-kaartlezer is niet onhandig, een dongle is dat wel.

Met veel bombarie en gevoel voor dramatiek stelde Huawei donderdag zijn nieuwste vaandeldrager voor. Kan de Mate 9 de plaats inpikken die de Samsung Galaxy Note 7 openlaat?

Ook in oktober schotelden we je weer heel wat gratis downloads voor. Dit waren de populairste tooltjes van de afgelopen maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business