Nieuws

Qualcomm onthult komst OnePlus 3T

Er komt wel degelijk een spin-off aan van de OnePlus 3. Qualcomm en OnePlus geven hints bij de vleet; een onthulling zou voor volgende week zijn.

Op Twitter bevestigden Qualcomm en OnePlus gisteren (maandag) openlijk de komst van een OnePlus 3T. Het toestel wordt een spin-off van de erg populaire derde iteratie van wat drie jaar geleden begon als een fenomeen. Uit de twee valt op te maken dat het toestel inderdaad de nieuwste Snapdragon 821-chipset aan boord zal hebben. De volledige voorstelling wordt volgende week verwacht.

Er doen al langer geruchten de ronde over zowel een OnePlus 3T als een OnePlus 4. Na de bevestiging door Qualcomm over een 3T doken ook enkele afbeeldingen op van de OnePlus helpdesk die een geïnteresseerde klant bevestigen dat de 3T er zit aan te komen, zo schrijft Tweakers.

De voorbije weken bleek de OnePlus 3 moeilijk te verkrijgen, wat de geruchten deed ontstaan dat de fabrikant zijn productielijn aan het opschonen is. De OnePlus 3 zou op korte termijn plaats moeten ruimen voor de productie van nieuwe modellen. Nu rest ons enkel nog het wachten, onder meer om te ontdekken of de opvolgers hun amoledschermen zullen opgeven voor LCD of niet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business