Nieuws

OnePlus doet onthulling op 15 november

OnePlus presenteert naar alle verwachtingen volgende week een upgrade van de OnePlus 3. Het wordt de eerste smartphone met een Snapdragon 821 van Qualcomm aan boord.

Nadat Qualcomm eerder deze week al hintte dat er volgende week een onthulling van OnePlus aankomt, maakt de smartphonefabrikant dat nu wat concreter. Op Twitter laat het weten dat 15 november het eerste toestel met de nieuwe Snapdragon 821 wordt aangekondigd.

De Snapdragon 821 is een aanvulling op de Snapdragon 820, die de meeste vlaggenschepen van het moment aanstuurt. De nieuwe chipset biedt naar verluidt zo’n 10 procent prestatiewinst tegenover de 820 dankzij de Kryo quadcoreprocessor met een kloksnelheid tot 2,4 GHz. De chipset moet volgens Qualcomm een nieuwe standaard zetten voor de prestaties van smartphones, tablets en mobiele VR-toepassingen.

Over het toestel dat OnePlus zal aankondigen, doen al enkele geruchten de ronde. Wellicht gaat het om een upgrade van de OnePlus 3 met de naam OnePlus 3T. Die zou naast de nieuwe chipset ook over een grotere 3.300 mAh-batterij beschikken, in een versie met 128 GB opslag komen en standaard op Android 7.0 Nougat draaien.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business