Nieuws

Geef je smartphone elke dag een nieuwe look

De kans is groot dat je nog steeds de standaard achtergrond gebruikt van je smartphone. Tijd om de Achtergronden-app van Google te gebruiken voor een mooiere kijk op de wereld.

Je smartphone ziet er waarschijnlijk elke dag hetzelfde uit. Dezelfde achtergrond, hetzelfde vergrendelscherm, enkel het aantal apps verandert. Wie geen kinderen, huisdieren of andere dingen op zijn smartphoneachtergrond wil zetten, kan eeuwig op hetzelfde (saaie) beeld kijken. Of je installeert de Achtergronden-app van Google.

Deze handige app bundelt de mooiste achtergronden in verschillende categorieën: aarde, landschappen, stadsgezichten, leven en texturen. Elke categorie heeft 40 tot 60 achtergronden, elk van hoge kwaliteit om ook op hoge resolutieschermen van te genieten. Je kan in de app één specifieke achtergrond kiezen, of je selecteert de optie ‘Dagelijkse achtergrond’ om elke dag van een nieuw venster op de wereld te genieten.

Wie graag toch naar zijn oorspronkelijke achtergrond terugkeert, kan in de app de optie ‘Achtergronden op apparaat’ kiezen en daar zijn eerste beeld opnieuw kiezen. De app zelf draait niet op de achtergrond wanneer je telefoon actief is, zodat de prestaties van je toestel niet worden beïnvloed.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business