Nieuws

Deze week: Huawei Mate 9 getest en ontgrendel elke computer

Deze week namen we de kersverse Huawei Mate 9 onder de loep en kwam een spotgoedkope hack boven water om elke computer te ontgrendelen.

Samy Kamar, een bekende hacker op YouTube, heeft een nieuw filmpje met de wereld gedeeld waarin hij een simpel toestel van 5 euro gebruikt om in elke computer binnen te breken. Binnen de minuut is de klus geklaard.

Als we de trend van 2017 nu al mogen inschatten, dan wordt het smartphones waar het scherm over de vier zijden tegen de rand loopt. Meizu bijt de spits af en het resultaat is prachtig.

De Chinese smartphonefabrikant Huawei maakt er geen geheim van dat het de top wilt bereiken. Met de Mate 9 heeft het een prima stormram in huis.

Tesla heeft de blauwdruk afgeleverd van de ideale elektrische wagen, maar de concurrentie zit niet stil. De nieuwe Jaguar I-Pace oogt alvast spectaculair en is al in 2018 beschikbaar

Backblaze heeft een datacenter gevuld met harde schijven en maakt van die collectie gebruik om de kwaliteit van de verschillende HDD’s met elkaar te vergelijken. Welke schijf gaat het minst kapot?

De kogel is door de kerk: de OnePlus 3 wordt volledig vervangen door een nieuwe versie. Op een straffere batterij, nieuwere processor en betere selfiecamera na verandert er niets – behalve de prijs.

Eén laptop en een internetverbinding van 15 Mbps: meer heb je niet nodig om servers plat te leggen met een doelgerichte DDoS-aanval.

Het verdict is binnen wat betreft de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar van Apple. Heel wat internationale websites hebben hun review klaar. We analyseerden alle ervaringen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business