Nieuws

Deze week: Kijk door de ogen van een Tesla en Lenovo Moto Z getest

Elon Musk liet ons deze week kijken door de ogen van een zelfrijdende Tesla en we gingen aan de slag met de modulaire Moto Z van Lenovo.

Elke Tesla die nu wordt besteld, bevat hardware om volledig autonoom te rijden. Wat zien al die camera’s, radars en sensoren? Heel veel, zo blijkt nu. De fabrikant laat je meekijken door de “ogen” van de wagen.

De Lenovo Moto Z is een steengoede smartphone met een eigenwijs design. Toch zijn het vooral de Moto Mods die de show stelen. Is dit de doorbraak van de modulaire smartphone?

Een nieuwe batterijdoorbraak zou potentieel kunnen betekenen dat we in de toekomst nooit meer moeten wachten op onze smartphone die aan het opladen is. De batterij laadt in luttele seconden op en biedt een week autonomie.

De SD Association, de organisatie die de standaarden voor geheugenkaartjes beheert, heeft een nieuwe specificatie klaar voor de microSD-kaart. Die bevat voortaan ook een aanduiding om aan te geven dat een kaartje snel genoeg is om apps te draaien.

Sinds vorige vrijdag worden er problemen gerapporteerd door Outlook-gebruikers. Na een week zegt Microsoft dan toch een oplossing te hebben gevonden voor het probleem.

Hoe zwaar wegen de apps van Facebook op je smartphone? Enkele Reddit-gebruikers namen de proef op de som en zagen niet alleen verbeteringen in prestaties, maar ook in autonomie.

Wachtwoorden zijn een gebrekkig middel om je data te beschermen. Rohos Logon Key pakt dit probleem aan door van een USB-stick een digitale sleutel te maken om je pc te ontgrendelen.

Een korte filmpje van vijf seconden doet elke iPhone of iPad crashen waarop de videoclip wordt afgespeeld. De oorzaak voor het probleem is niet duidelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business