Nieuws

HTC 10 Evo komt niet naar België en Nederland

Hoewel de HTC Bolt wereldwijd wordt gelanceerd onder de naam HTC 10 Evo, zal de smartphone niet in België of Nederland te verkrijgen zijn.

HTC is niet van plan om de HTC 10 Evo in België en Nederland op de markt te brengen. Dat laat de smartphonefabrikant weten in een statement aan onze redactie.

Vorige week raakte bekend dat HTC de Amerikaanse HTC Bolt ook elders ter wereld in de markt zou zetten onder de naam HTC 10 Evo. Een prijs en concrete beschikbaarheid van het toestel werden toen nog niet gecommuniceerd, maar ondertussen heeft onze redactie geleerd dat de telefoon niet bij ons in de rekken zal belanden. Meer uitleg over die beslissing geeft HTC niet.

De HTC 10 Evo ziet er identiek uit als de HTC 10, die dit voorjaar op de markt kwam, maar voegt daar nog waterdichtheid aan toe. Met zijn 5,5 inch WQHD-scherm is hij ook net iets groter dan zijn voorganger. Een laatste visueel verschil is het ontbreken van de 3,5 mm-aansluiting.

De specificaties van de Evo liggen iets lager dan bij de HTC 10, met een Snapdragon 810 en 3 GB RAM, maar de batterij is met 3.200 mAh dan weer net iets groter. Ten slotte komt de HTC 10 Evo uit de doos met Android 7.0 geïnstalleerd. Voor de HTC 10 wordt de update op dit ogenblik uitgerold.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business