Nieuws

Android 7-bèta beschikbaar voor elke OnePlus 3

OnePlus lanceert een open bèta voor iedereen die wilt. Er zijn nog enkele gekende problemen, maar de versie is stabiel.

OnePlus maakt zijn belofte goed: het verzekerde iedereen met een OnePlus 3 dat zijn toestel tegen het einde van het jaar een werkende versie van Android 7 zou kunnen draaien. Om dat doel te bereiken heeft het nu een ‘community build’ vrijgegeven. Dat staat gelijk aan een bètaversie. De meeste en belangrijkste functies zijn reeds beschikbaar, al zijn er nog een paar gekende problemen.

[related_article id=”188157″]De versie is wel al stabiel en kan door elke OP3-eigenaar gedownload worden. Dat doe je hier, waarna je gewoon de instructies volgt. Je moet wel weten dat terugkeren naar Android Marshmallow (6) niet zomaar kan. Ook wie reeds een community build draait, moet de bèta handmatig installeren; over-the-air werkt niet voor de update.

De brede beschikbaarheid van de update is goed nieuws: het betekent dat de ontwikkelaars al vergevorderd zijn in het werk om Android 7 uit te brengen. De kans dat OnePlus een officiële versie nog dit jaar weet uit te brengen is dan ook groot. Ook wie een OnePlus 3T heeft besteld zal meteen kunnen upgraden naar Android 7.

Functies die reeds werken:
-nieuwe notificatiemeldingen
-nieuwe lay-out voor instellingen
-split-screen
-direct antwoorden vanuit appmeldingen
-quick launch voor derde partij-apps
-verbeterde Shelf

Functies die nog niet werken:
-Android Pay
-enkele tabiliteitsbugs
-terugkeren naar een vorige versie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business