Nieuws

Google brengt Android 7.1.1 uit voor Nexus en Pixel

Google rolt een update uit voor Android Nougat naar Nexus- en Pixeltoestellen, al profiteren vooral die eersten van de verbeteringen.

Met de lancering van Android 7.1.1 vermindert Google de verschillen tussen de oude Nexus-lijn en de nieuwe Pixels. Verschillende functies die je al bij die laatste terugvindt, maken nu de overstap naar de Nexus-toestellen.

De belangrijkste van die verbeteringen zijn de app shortcuts, de mogelijkheid om bepaalde acties uit te voeren nadat je een app-icoontje lang ingedrukt houdt. Deze zijn te activeren bij ondersteunde applicaties, zoals bijvoorbeeld de camera-app. Verder brengt de Nougat-update ook de uitgebreidere emoji-bibliotheek en het gif-toetsenbord van de Pixel naar Nexus. Het gif-toetsenbord is beschikbaar in Google Allo, Hangouts en Google Messenger.

Gebruikers die zich al opgaven voor de beta-versie van Android Nougat krijgen de bestanden automatisch op hun toestel. De volledige lijst met smartphones die in aanmerking komen voor de over-the-air update naar Android 7.1.1 is hier te lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business