Lezerspanel: test gratis de Huawei P10 Plus en deel je bevindingen

TechPulse zoekt vijf lezers die uitgebreid de nieuwe Huawei P10 Plus willen testen. Stel je nu kandidaat en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

TechPulse zoekt vijf lezers die uitgebreid de nieuwe Huawei P10 Plus willen testen. Ze krijgen de smartphone thuis toegestuurd en mogen er twee weken mee aan de slag om een goed oordeel te vellen. Nadien schrijven ze hun bevindingen neer in een review.

De P10 Plus is de grootste van twee vlaggenschepen die Huawei dit jaar lanceerde. De smartphone heeft een 5,5 inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels en draait op de laatste nieuwe Kirin 960-chipset. Bijgestaan door 4 GB RAM staat die garant voor snelle prestaties en de 64 GB (uitbreidbare) opslag is voldoende voor al je apps, muziek en foto’s. Verder is de smartphone voorzien van een flinke 3.750 mAh-batterij en ondersteunt hij dualsim.

Het paradepaardje van deze smartphone, is het dubbele camerasysteem. De P10 Plus combineert een gewone 20 megapixelcamera met een monochrome camera van 12 megapixel. Daardoor kunnen de camera’s meer informatie registreren, wat resulteert in scherpere foto’s met meer detail. Dankzij het diafragma van f/1.8 staat de P10 Plus ook bij minder licht nog altijd zijn mannetje.

Doe mee!

Wil jij de Huawei P10 Plus uitproberen en je bevindingen met ons delen? Geef ons je motivatie waarom jij deze smartphone wil testen via het inschrijvingsformulier hieronder.

Inschrijven kan tot en met zondag 28 mei 2017. Daarna nemen we persoonlijk contact op met de gelukkige lezers. Veel succes!

De inschrijvingsperiode is afgesloten. De geselecteerde testers worden z.s.m. persoonlijk verwittigd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business