Nieuws

Livestream: volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8

Volg live de aankondiging van Samsungs nieuwste vlaggenschip in New York.

Binnen een goed uurtje wordt in New York de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 onthuld. Je kan de aankondiging rechtstreeks volgen via onderstaande livestream.

Dankzij verschillende lekken is er al veel geweten van de Note 8. Zo zou het toestel worden voorzien van een 6,3 inch amoledscherm met de bijzondere 18,5:9-schermverhouding die bij de Galaxy S8 werd geïntroduceerd. Verder zou de smartphone op een Exynos 8895 of Snapdragon 835 draaien, afhankelijk van de regio. Het basismodel zou 6 GB RAM meekrijgen, met 64 GB opslagcapaciteit. Helemaal nieuw voor Samsung is de dubbele camera achteraan met twee 12 megapixelsensoren. De batterij krimpt ietwat ten opzichte van de Note 7: 3.300 mAh in plaats van 3.500 mAh. Uiteraard mag ook de S Pen niet ontbreken.

De Note 8 moet het fiasco van de Note 7 doen vergeten, en is de eerste smartphone in de Note-reeks sinds de Note 4 (van 2014) die bij ons op de markt zal verschijnen.

Je kan de livestream hieronder vanop de eerste rij volgen, maar leest het nieuws natuurlijk ook op deze website van zodra het bekend is.

https://www.youtube.com/watch?v=rD37VVMda88&feature=youtu.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business