Nieuws

Microsoft maakt 15 inch Surface Book 2 beschikbaar in België

Het grotere model van de Surface Book 2 zal in het voorjaar te verkrijgen zijn. Verder kan je de laptop nu ook in 15 nieuwe landen kopen.

Het 13 inch model van de Surface Book 2 kon je in België al aanschaffen, binnenkort komt daar ook de 15 inch versie bij. Microsoft laat weten dat de eerste laptops in april geleverd kunnen worden. Ook in Luxemburg wordt de grotere versie van de hybride computer beschikbaar. Pre-orders kan je vanaf 5 maart plaatsen.

Microsoft stelde de Surface Book 2 in oktober 2017 voor: een verbeterde versie van de laptop die qua design dicht bij het origineel blijft maar binnenin een flinke upgrade kreeg. Het 15 inch model is daarbij nog een tikkeltje straffer dan de kleinere versie: je kan kiezen voor een Nvidia GeForce GTX 1060 naast de GTX 1050. Het scherm is ook iets scherper met een 4K-resolutie van 3.240 bij 2.160 pixels. Het 15-inch model komt standaard met een Intel Core i7 van de achtste generatie, bijgestaan door 16 GB RAM. De opslagruimte kan van 256 GB tot 1 TB gaan voor de SSD. De laptop is uitgerust met 1 USB-C-poort en 2 traditionele USB-ingangen, naast SD-kaartlezer en een audio-ingang.

Het instapmodel van de Surface Book 2 met 256 GB opslagruimte start vanaf 2.799 euro. Microsoft maakt zich ook op om de hybride laptop in 15 nieuwe landen te lanceren in februari en maart. Je zal de computer dan ook kunnen verkrijgen in Bahrein, China, India, Italië, Zuid-Korea, Koeweit, Maleisië, Oman, Portugal, Qatar, Saoedi-Arabië, Singapore, Spanje, Thailand en de Verenigde Arabische Emiraten.

Net zoals veel luxelaptops is de Surface Book 2 niet de meest flexibele computer. Een analyse van iFixit gaf aan dat de laptop erg moeilijk te herstellen is, al presteerde de Book 2 wel beter dan zijnn voorganger.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business