Nieuws

HP introduceert stembediening voor printers

HP gelooft in printers met stembediening en biedt binnenkort ondersteuning voor virtuele assistenten zoals Amazon Alexa, Microsoft Cortana en Google Assistant.

HP gelooft dat consumenten klaar zijn voor printers met stembediening. Het bedrijf biedt de ondersteuning om printers te bedienen met behulp van virtuele assistenten zoals Amazon Alexa, Microsoft Cortana en Google Assistant.

Boodschappenlijstjes printen

Het gebruik van stembediening maakt het mogelijk om een snelle interactie te hebben met de printer door opdrachten te geven en vragen te stellen zoals: “Hoeveel inkt heb ik nog?”, “Print mijn boodschappenlijstje uit.” of “Print drie exemplaren.”

Afhankelijk van de keuze van de virtuele assistent die de printer aanstuurt, kunnen de mogelijkheden verschillen.

Het is onder meer mogelijk om een boodschappenlijstje van Amazon of een Google-kalender uit te printen, maar ook het uitprinten van een sudokupuzzel of tekening behoort tot de mogelijkheden.

Slimme werkruimte

In de toekomst zal de stembediening mogelijks geïntegreerd worden in de printers. Het gebruik van een virtuele assistent zoals Amazon Alexa, Microsoft Cortana of Google Assistant, wordt dan overbodig.

amazon alexagoogle homehpmicrosoft cortanaprintersstembediening

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals