Nieuws

Nieuwe beelden van OnePlus 6 gelekt

Klokkenluider Evan Blass deelt op Twitter de eerste foto van de achter- en onderzijde van de OnePlus 6 met enkele opmerkelijke details.

Telecomlekker en nieuwsreporter bij VentureBeat Evan Blass toont op zijn Twitter de eerste foto van de OnePlus 6. Enkel de achter- en onderkant van het toestel zijn zichtbaar, maar daaruit valt veel informatie te vergaren over het nieuwe vlagschipmodel van OnePlus.

Door de grijze kleur lijkt het toestel op het eerste zicht een metalen behuizing te krijgen. Onderaan het toestel zien we een USB Type-C-aansluiting, een luidspreker en een 3,5-mm-audiojack-aansluiting voor hoofdtelefoons. De vingerafdrukscanner bevindt zich ook opnieuw op de achterzijde van het toestel.

https://twitter.com/evleaks/status/978693940424658944

Vermoedelijk krijgt de OnePlus 6 ook een dubbele camera, maar die is niet volledig te zien op de gelekte foto. Evan Blass is een van de bekendste klokkenluiders en een goede bron gezien de betrouwbaarheid van zijn vorige lekken. Keer op keer wist hij maanden van tevoren informatie over onaangekondigde toestellen te bemachtigen.

In een eerder lek verschenen foto’s van een prototype van de OnePlus 6 met een glazen achterkant. ITHome publiceerde de foto’s van het vlaggenschipmodel. Net zoals andere toonaangevende smartphones maakte het OnePlus-prototype gebruik van een weerspiegelend ontwerp.

De OnePlus 6 op de foto van Evan Blass toont een herwerkte achterkant, want van het glimmende materiaal is geen spoor meer te bekennen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business