© Evan Blass

OnePlus heeft de lancering van hun nieuwe high-end telefoon bekend gemaakt. OnePlus zal op 16 mei de doeken van hun nieuwe telefoon af halen, al zijn er weinig verrassingen meer over.

Advertentie

Niet al te lang geleden werd al duidelijk dat de OnePlus 5T niet meer werd verkocht in Amerika, iets wat al duidde op een snelle opvolging van de telefoon. In de tussentijd kwam alle informatie over de opvolger op rolletjes naar buiten, ofwel door lekken ofwel door de CEO van OnePlus zelf. Nu is het bijna zo ver, de OnePlus 6 zal gelanceerd worden op 16 mei in Londen.

Specificaties

De OnePlus 6 zal beschikken over een Snapdragon 845 processor zoals wel verwacht mag worden in 2018. Verder heeft de telefoon wederom 6- of 8GB RAM aan boord, dit zal afhankelijk zijn van de gekozen opslagconfiguratie. Mooi bruggetje, want dit jaar zal de OnePlus 6 tot maximaal 256GB aan interne opslag bevatten. Wat de stap daaronder is, is momenteel nog niet bekend, het is hopen op een minimum van 128GB.

Verder is de behuizing gemaakt van een samensmelting van glas en metaal, iets wat we nog niet heel vaak hebben gezien bij OnePlus. Ook lijkt de behuizing dit jaar een vorm van waterbestendigheid mee te krijgen. Verder bevat de telefoon wederom een USB Type C-poort en een haast unieke 3.5mm audiopoort.

Tickets

OnePlus nodigt pers uit, maar verkoopt daarnaast ook tickets aan gebruikers om bij het evenement in Londen aanwezig te kunnen zijn. De tickets beginnen bij €18 voor de early birds, wat inhoudt dat ze op 25 april gekocht moeten worden. Vanaf vrijdag kosten de tickets €34 per stuk, of €46 per twee tickets. Deze tickets zijn inclusief een geschenk die je thuisgestuurd krijgt, wat het geschenk inhoudt, is nog onbekend.

Advertentie