Nieuws

Huawei P20 Pro: een succesformule in West-Europa

De Huawei P20 Pro breekt alle verkooprecords van de telefoonfabrikant en is het bestverkopende vlaggenschip van het bedrijf in West-Europa.

De nieuwe Huawei P20 Pro breekt sinds de lancering eind maart alle verkooprecords. Het toestel is het bestverkopende vlaggenschip van de fabrikant in West-Europa. Ook in België is de vraag naar het toestel groot: drie keer meer in vergelijking met de Huawei P10 vorig jaar.

Het bedrijf laat weten dat de smartphone een meerverkoop van 316 procent gerealiseerd heeft op één maand tijd. “De ongelofelijke reacties op de nieuwe Huawei P20 Pro is een bewijs van de vraag van consumenten naar een prachtig ontworpen smartphone met doelgerichte, geavanceerde technologie die echte voordelen biedt”, aldus Walter Li, voorzitter van de Huawei Consumer Business Group West-Europa.

Leica camera

Gebruikers zijn dol op de Huawei P20 Pro omdat het toestel als enige smartphone op de markt de drievoudige Leica-camera met ondersteuning voor artificiële intelligentie aanbiedt. Ook in onze review prezen we de smartphone voor de kwalitatieve foto’s.

[related_article id=”224198″]

Verder is de smartphone uitgerust met de Kirin 970-processor met een Neural Network Proces Unit, een 6.1 inch OLED-scherm waar de kleuren optimaal en in hoog contrast worden weergegeven. Ook de batterij is voorzien van een snelle laadtijd en een lange levensduur met een capaciteit van 4000 mAh.

Huawei P-serie

Huawei is zeer tevreden over de verkoopcijfers van de nieuwe P-serie. “De feedback over de volledige nieuwe reeks was heel positief. Zowel in de pers, bij onze partners als bij de consument werden de drie producten goed onthaald”, stelt Jurgen Thysmans, woordvoerder Huawei België.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business