Nieuws

De 3 leukste Star Wars-gadgets van Apple

'May the Fourth be with you.' Een overzicht van de beste Star Wars-gadgets en -applicaties voor iPhone- en iPad-gebruikers.

Ter ere van de Star Wars-dag, verzamelden we een reeks gadgets die geïnspireerd zijn door de kracht van de force. Siri weet welke speciale dag het vandaag is voor Star Wars-fans en beantwoordt Star Wars gerelateerde vragen met een gepast grapje. ‘May the Fourth be with you.’

Sphero droids

In de Apple store ontdekten we robots die je met de ‘Star Wars Droids app by Sphero’ kunt besturen en programmeren via de ‘Swift Playgrounds-app’. De Sphero droids zijn rijden of rollen rond en komen in drie modellen: BB-8, BB-9E en R2-D2. De robots zijn tussen de 12 en 16 centimeter groot. Met de ontdekkingsmodus, gaan de robots zelf op onderzoek in je woning waarbij het ook geluiden uit de films afspeelt.

De ingebouwde augmented reality-visie geeft je de mogelijkheid om in Star Wars-ruimteschepen rond te kijken. Voor de BB-9E is er een speciale docking station voorzien waarmee het lijkt alsof je in de Supremacy bent. De robots zijn niet exact hetzelfde. De BB-9E is minder vrolijk in vergelijking met de BB-8, beweegt sneller en maakt andere geluiden.

Battle Quadcopters

De Battle Quadcopters zijn beschikbaar in drie varianten: de 74-Z Speeder Bike, T-65 X-Wing Starfighter en de Tie Advanced X1. De 74-Z Speeder Bike komt ook met een Stormtrooper. Ze zijn alle drie te besturen met de Propel-app die je op de afstandsbediening plaats.

De drones hebben vliegsnelheden tot 56 kilometer per uur. Drie verschillende instellingen zijn voorzien, afhankelijk van je ervaring als piloot. Bovendien zit een hoogtestabilisatie, training modus, automatisch opstijgen of dalen, meedraaiende ledlampen en echt werkende kanonnen in de toestellen verwerkt. Ook reserve wieken en vleugels worden meegeleverd voor de brokkenpiloten.

Populaire apps

Na de film ‘The Force Awakens’, nam de populariteit van Star Wars alleen maar toe. Intussen verscheen een grote hoeveelheid aan games op de markt: Knights of the Old Republic II, Commander en Galaxy of Heroes. Voor kleine kinderen zijn er Lego Star Wars of Angry Birds, Pinball en Flipperkast in Star Wars-stijl. Bijna alle spelletjes zijn gratis te verkrijgen in de App store.

Natuurlijk bestaat er ook een officiële Star Wars-app met alle nieuwtjes over de serie. Van aankondigingen voor de nieuwe films, tot een selfie-optie waar je foto’s van jezelf kunt maken als één van de personages van de films. Ook kan je stickers en achtergronden downloaden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business