OnePlus 6
© Evan Blass

De OnePlus 6 wordt op 16 mei gelanceerd in Londen. De meeste specificaties waren inmiddels al bekend. Amazon doet echter nog een duit in het zakje met wat extra informatie.

Advertentie

De OnePlus 6 komt er alweer snel aan, de onthulling van de telefoon vindt immers aanstaande woensdag plaats. Amazon Duitsland lijkt echter niet te kunnen wachten en had per ongeluk al wat extra informatie op de website gezet, zo ontdekte Winfuture.

Nieuwe foto’s

De informatie die Amazon online had gezet geeft ons onder andere een betere kijk op de vormgeving van de telefoon. Nu waren er eerder al veel foto’s gelekt, maar nog niet de officiële persafbeeldingen. Onderstaande foto laat de OnePlus 6 zien in Mirror Black. Duidelijk te zien is de notch aan de bovenkant, en de kleinere bezels aan de randen. Al is het nog maar afwachten hoe groot de bezels aan de onderkant zijn, de donkere achtergrond lijkt dit een beetje te willen verhullen.

OnePlus 6 Mirror-Black

Naast de Mirror Black OnePlus 6 lijkt er ook nog een andere variant te komen, genaamd Midnight Black. Deze variant lijkt – zoals te zien in onderstaande foto – een matte afwerking te hebben van de achterkant. Het gaat hier dan waarschijnlijk om een matte afwerking van de glazen achterkant.

Prijzen

De informatie die Amazon online had gezet bevatte ook informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de telefoon. Om met het eerste te beginnen, de OnePlus 6 zal waarschijnlijk voor €519 over de toonbank gaan, mits je de 64GB variant kiest. De 128GB variant kost ‘slechts’ €50 meer, en komt op de markt voor een schappelijke €569. Over de 256GB variant is momenteel helaas geen prijsinformatie beschikbaar.

Naast de prijzen bracht Amazon ook informatie over de beschikbaarheid naar buiten. De OnePlus 6 wordt op 16 mei aangekondigd, en zal per 22 mei in de losse verkoop gaan. Mits Amazon natuurlijk over de juiste informatie sprak in de pagina’s die online waren gezet.

Advertentie