De OnePlus 6 komt op 16 mei onder de doeken vandaan, al zijn die al een soort van doorzichtig. Hetzelfde geldt ook voor de accessoires waar wij nu ook al een snel kijkje op krijgen.

Advertentie

Vanmorgen sproken we al over het lek van informatie wat Amazon Duitsland heeft gecreëerd met informatie betrekkende de OnePlus 6. Het vat is echter nog niet leeg. Een gebruiker heeft op Twitter nog wat informatie naar buiten gebracht over de officiële accessoires voor de OnePlus 6. Inmiddels zijn de Tweets weer verwijderd en zijn de afbeeldingen daar ook niet meer terug te leiden.

Hoesjes en screenprotectors

Niet anders dan andere jaren brengt OnePlus ook dit jaar weer een lijn van nieuwe hoesjes op de markt. Er zijn weinig veranderingen, wel is er een toevoeging, de Nylon Black bumper case. Verder zal het assortiment bestaan uit een Sandstone-, Karbon-, Ebony Wood Bumper Case. Daarnaast is er ook nog de rode Silicone Protective Case en de gebruikelijke zwarte flipcover.

Daarnaast is er dit jaar ook een screenprotector die het volledige scherm bedekt, gezien de zwarte randen. De screenprotector geeft ook een goed beeld over het formaat van de bezel aan de onderkant van het scherm.

OnePlus screenprotector

Prijzen

In de tweets van de gebruiker wordt ook gesproken over de prijzen van de accessoires zoals te zien in onderstaande afbeelding. De bumper cases zijn, net zoals andere jaren, weer de duurste accessoires.

OnePlus 6 Accessoires prijzen

Helaas staan er momenteel geen prijzen bij in Euro’s, en gezien OnePlus geen directe conversie maakt is het moeilijk om te zeggen wat de prijzen zullen zijn. Morgenavond na het event in Londen zullen we alles weten over de accessoires.

Advertentie