Google Pixel 3 XL prototype toont mogelijk glazen achterkant

De Google Pixel 2-toestellen zijn in oktober een jaar oud. Google lijkt dan ook alweer druk bezig met de opvolgers, de Google Pixel 3 en 3 XL.

De Google Pixel 2 en 2XL zijn inmiddels weer aardig op weg naar hun eerste verjaardag in oktober. Google staat dan ook niet stil, en lijkt druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe Pixel 3-toestellen. Het lijkt echter alsof het moeilijk is om informatie binnen de muren van de ontwikkelingsafdeling te houden, er zijn immers al voldoende foto’s van de toestellen op de markt verschenen.

Notch

De foto’s bevestigen het vermoeden dat er een Pixel-toestel met een notch zal verschijnen. Allereerst kondigde Google tijdens I/O uitgebreidere support aan voor notches in Android P zodat ontwikkelaars ermee aan de slag kunnen gaan. Niet veel later verschenen er online foto’s van een screenprotector waarbij er een duidelijke uitsnede was voor een notch. Ditmaal zijn er duidelijke foto’s gelekt van het toestel zelf.

De foto’s verschenen allereerst op het forum van XDA Developers, helaas wordt er door het forumlid geen bron genoemd van de foto’s. Mochten de foto’s daadwerkelijk de Pixel 3 XL laten zien dan brengt dit veel duidelijkheid over het toestel. De notch is duidelijk zichtbaar aan de voorkant, net zoals de grotere schermrand aan de onderkant waar zich een speaker lijkt te bevinden.

Aan de achterkant van het toestel lijkt er niet veel gewijzigd te zijn ten opzichte van de Pixel 2 XL. Bij het nader bekijken van de foto’s blijkt echter dat er gewerkt wordt met een glazen achterkant met een matte verflaag. Waar voorheen enkel het bovenste gedeelte van de achterkant gemaakt was van glas, is dit nu waarschijnlijk het geval voor de gehele achterkant.

Onthulling

Allereerst blijft het belangrijk om deze geruchten van de Google Pixel 3 XL met een korreltje zout te nemen. Als het blijkt dat het op de waarheid berust, dan zal dit in oktober te zien zijn. Verder is het belangrijk om de ontwikkelingsfases in acht te nemen. Met regelmaat testen fabrikanten een groot aantal designs voordat ze bij de finale versie toekomen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business