Experimentele kleuren OnePlus 6 geven inkijkje ontwikkelingsproces

De OnePlus 6 kwam op 16 mei op de markt. Inmiddels zijn er (bijna) vier kleurenvarianten beschikbaar, echter zijn er nog veel meer kleurvariaties ontwikkeld.

OnePlus heeft sinds de OnePlus One een vaste kleurenkeuze, van bijna elke generatie is er een zwarte en witte variant beschikbaar gekomen. Enkel de OnePlus 2 bleef beperkt tot Sandstone Black. In de tussentijd kwam met de OnePlus 5T wel een ‘Lava Red’ variant beschikbaar, net zoals dat deze in korte tijd ook beschikbaar zal zijn voor de OnePlus 6. Het bedrijf heeft echter veel meer kleuren in ontwikkeling gehad.

PCMag was recentelijk aanwezig op het hoofdkantoor van OnePlus om meer te weten te krijgen over de ontwikkeling van het nieuwste toestel. Onderdeel daarvan was een ‘tentoonstelling’ van alle kleurenopties die de productiefase niet hebben gehaald. Kleuren zoals oranje, paars, groen, maar ook matte panelen waren aanwezig. De matte panelen lijken nog het meeste op de Midnight Black variant van de OnePlus 6.

Tegenvaller

Zodra je al deze kleurvarianten van de OnePlus 6 ziet liggen komt er bij ons een gevoel van teleurstelling naar boven. De huidige kleuren, en vooral de rode en witte varianten, zijn prachtig, begrijp ons daar niet verkeerd. Het zou enkel leuk zijn als OnePlus in de toekomst mogelijk ook met specialere kleurenvarianten op de markt komt, zoals Huawei met de P20 Pro deed eerder dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business