Nieuws

Windows 10 April 2018 update eindelijk beschikbaar voor Alienware laptops

Het heeft even geduurd, maar alle Allienware laptops ondersteunen eindelijk de Windows 10 April 2018 update. De update verscheen ruim 2 maanden geleden, maar was niet volledig compatibel met sommige Alienware laptops.

De update uit april (die ook wel de Spring Creators Update wordt genoemd) was niet volledig compatibel met sommige Alienware laptops. De update zorgde voor een conflict met de laptops waardoor de toestellen een zwart scherm vertoonden. Concreet zou het gaan om de Alienware 13 R3, Alienware 15 R3, Alienware 15 R4, Alienware 17 R4 en Alienware 17 R5 laptops. Omwille van dit probleem blokkeerde Microsoft de update op deze systemen.

Via Twitter meldt Alienware nu dat het euvel verholpen is en de update op alle recente Alienware laptops geïnstalleerd kan worden.

De update zou automatisch geïnstalleerd moeten worden, maar indien dit niet gebeurt kan je de update nog steeds manueel installeren. Hiervoor dien je te navigeren naar Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Naar updates zoeken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business