De OnePlus 6 is vanaf heden ook verkrijgbaar in ‘Red’

De OnePlus 6 kwam bij de lancering beschikbaar in twee kleurvarianten. Later kwam daar nog een derde bij, nu komt daar wederom een kleur bij, de vierde kleur beschikbaar voor het toestel.

Een verleden met veel kleurkeuze heeft OnePlus niet, zo stipte we recentelijk al aan in een artikel over alle ontwikkelde kleuren voor de OnePlus 6. 2018 is echter wel het jaar waarin het bedrijf de meeste kleurvarianten tegelijkertijd op de markt heeft gebracht. Tot nu toe waren er drie varianten beschikbaar: Mirror Black, Midnight black en Silk White. Vanaf vandaag komt daar ook de ‘Red’ variant bij  welke wij recentelijk ontvingen om te gaan reviewen.

OnePlus 6 Red

De rode variant van de OnePlus 6 de tweede kleur welke het bedrijf heeft toegevoegd in het gamma na de lancering. Dit is opvallend – nog nooit eerder had het bedrijf vier verschillende kleuren tegelijkertijd op de markt. Dat de vierde kleur eraan zat te komen was al een behoorlijke tijd bekend door tweets van onder andere Carl Pei, Co-founder van OnePlus.

https://twitter.com/getpeid/status/1012775335774040065

De OnePlus 6 Red is vanaf vandaag verkrijgbaar bij OnePlus, net als bij de officiële partner van het bedrijf in Nederland en België, Belsimpel. Het gaat daarbij, net als met de Silk White variant, om de OnePlus 6 met 128 GB interne opslag en 8 GB RAM. Het toestel kost dan ook 569 euro, en wordt gratis verzonden. Mocht je het toestel aan willen schaffen, wees dan op tijd. De Silk White variant was binnen een paar uit uitverkocht, maar kwam later wel weer (beperkt) beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business