Nieuws

Whiteboard app gelanceerd op Windows 10, komt binnenkort naar iOS en web

Na een testfase heeft Micorosft hun Whiteboard app officieel gelanceerd op Windows 10. De app wordt door Microsoft omschreven als een slim canvas voor het real-time ideeën genereren en uitwerken van ideeën.

De app was reeds beschikbaar in een testversie sinds december. Meer dan 200.000 gebruikers hebben hun feedback gegeven. De whiteboard app voorziet gebruikers van een oneindig leeg canvas dat vervolgens gevuld kan worden met schetsen, afbeeldingen, tekst, vormen, tabellen … Daarmee is Whiteboard volgens Microsoft de ideale app om je ideeën uit te werken.

Microsoft hoopt dat de app ook zijn weg vindt in de professionele wereld. Daarom zijn er speciale mogelijkheden voor teams die real-time willen samenwerken. Via avatars is het bovendien steeds overzichtelijk om te zien wie wat aan het doen is op het canvas. Het canvas wordt ook steeds automatisch opgeslagen in de Microsoft cloud zodat iedereen steeds over de laatste versie beschikt en er niets verloren kan gaan.

De app is vanaf nu beschikbaar in de Microsoft Store op Windows 10 en komt binnenkort ook naar iOS en web. Die twee laatste lijken voorlopig echter beperkt te zijn tot Office 365-gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business