Nieuws

Nieuwe budgetsmartphone van Apple op komst

Concreet weten nog niet veel over de nieuwe budgetsmartphone van Apple. Door enkele datalekken kunnen we wel reeds gokken wat deze iPhone voor ons in petto heeft.

Meer en meer leaks wijzen er sterk op dat Apple dit jaar nog de iPhone 9 op de markt zal brengen. Er zijn nog geen officiële gegevens bekend, waardoor dit nieuwe, goedkopere iPhone-model voorlopig gedoopt is tot de iPhone 9. Deze nieuwe budgetsmartphone zal een mix zijn van de iPhone 8 en de iPhone X die aanzienlijk minder zal kosten. Officieel weten we nog niets, maar we hebben intussen wel een goed idee van wat ons te wachten te staat.

Wat betreft de lanceringsdatum is de kans groot dat Apple deze budgetsmartphone op de markt zal brengen in september. Dit sluit namelijk aan bij hun typische lanceringspatroon. De prijs van de iPhone 9 zal verder hoogstwaarschijnlijk tussen de $600 en $700 liggen, wat eerder de richting uitgaat van de iPhone 8. Een ding is alvast wel zeker, de iPhone 9 zal minder kosten dan de recente iPhone X.

Het grootste zichtbare verschil van de iPhone 9 zal de camera aan de achterzijde zijn die maar één lens zal hebben i.p.v. twee. De kans is echter wel groot dat dit de beste camera zal zijn die Apple in haar aanbod heeft. Over de schermgrootte en het schermtype zijn de verschillende bronnen het nog niet eens. Of Apple ons een 6 of 6.1-inch scherm zal geven en of dit OLED of LCD zal zijn, is momenteel nog onzeker.

Als je dus dacht aan het kopen van een iPhone 8 of iPhone X, kan je voorlopig best even wachten op de officiële lancering van dit budgetmodel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business