Nieuws

Google Pixel 3 XL verscheen in het wild en zijn enorme notch is vastgelegd op camera

Het Made by Google evenement, waar Google de Pixel 3 XL aan zal kondigen, zal binnenkort plaatsvinden. Echt verrassingen zijn er helaas niet meer, vooral door de lekken van de afgelopen weken.

Dat de Pixel 3 toestellen van Google inmiddels ruimschoots onderweg zijn naar de onthulling moge duidelijk zijn. De twee nieuwe toestellen, een ‘kleine’ variant en de XL-variant, zijn opvolgers van de Google Pixel 2 en 2 XL. Beide toestellen verschenen als eerste in renders van OnLeaks, waarna recent nog de meeste informatie naar buiten kwam in een unboxing. Bij de laatste lekken bleef de Google Pixel 3 gespaard, dit lijkt nu wederom het geval te zijn. MobileSyrup heeft via Twitter afbeeldingen gedeeld van wat waarschijnlijk de Pixel 3 XL zal zijn.

 

De afbeeldingen zijn gemaakt in een lijnbus rond Toronto, Canada door een lezer van MobileSyrup. Deze is vervolgens doorgestuurd naar de publicatie waarna deze op Twitter verschenen. De kans is aannemelijk dat de lezer de Pixel 3 XL herkende aan de notch, het meest opvallende onderdeel van het toestel. De twee sensoren in de notch zijn duidelijk zichtbaar, evenals de speaker. Of het gaat om twee sensoren voor selfies, of dat er een andere reden is dat de twee sensoren aanwezig zijn is niet duidelijk.

Wat in twijfel getrokken kan worden van de verschenen specificaties is de grootte van het toestel. Waar de systeemdata van het toestel nog een schermformaat van 6.7-inch, lijkt dat niet overeen te komen met de daadwerkelijke grote van het toestel. Het blijft niet precies te zeggen, dus dat zal afwachten blijven tot de onthulling van het toestel.

Specificaties

Het is al wel vrij zeker dat de rest van de specificaties vast zijn gelegd in steen. Het gaat daarbij om een Qualcomm Snapdragon 845, 4 GB RAM en wederom 64- of 128 GB interne opslag. Op het gebied van camera’s lijkt een 12 Mp sensor wederom de leiding te nemen aan de achterkant, een secundaire sensor is niet aanwezig. Op het gebied van de batterij lijkt Google bezig met een downsizen, waar de Pixel 2 XL immers nog een 3.520 mAh batterij had, heeft de Pixel 3 XL volgens Antutu slechts een 3.430 mAh batterij.

De datum van onthulling ligt als laatste ook op straat, deze verscheen vorige week op het Famebit platform van Google (YouTube). Google plaatste er – naar alle waarschijnlijkheid – per ongeluk een advertentie op met de releasedatum van de Google Pixel 3. De onthulling zal op 4 oktober plaatsvinden, waarmee dit direct in lijn ligt met vorige onthullingen die ook op 4 oktober plaatsvonden in 2016 en 2017.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business