HTC U11-serie

HTC is al jaren verliesgevend, maar blijkt toch het vermogen hebben om door te zetten in de strijd. HTC komt dan tijdens IFA 2018 met een nieuwe smartphone in de HTC U-serie.

Advertentie

Met IFA welke over minder dan een week van start gaat kondigt HTC aan dat er volgende week donderdag het een en ander gaat gebeuren. Het bedrijf heeft zoals gewoonlijk weer een teaser via sociale media verspreid over het toestel. De vraag is echter of dit een verdere stap de doodskist in is, of dat dit toestel toch nog uit zal stralen dat er leven is binnen HTC.

Begin dit jaar kwam HTC nog met de U12+, het high-end toestel voor 2018. Helaas werd het toestel geplaagd door de knoppen, die niet meer in te drukken waren, maar haptische feedback geven. Niet veel later kwam daar de HTC Desire 12 en 12+ bij. Veel aandacht kregen de toestellen niet, al is dit mogelijk niet direct het gevolg van slechte designbeslissingen.

Nieuwe HTC U Life?

De HTC U11 Life is inmiddels alweer bijna een jaar op de markt, maar heeft ook eigenlijk nooit windeieren mogen leggen. Gezien de leeftijd is de kans groot dat het zal gaan om de HTC U12 Life. Wat daar verder nog aan bijdraagt is de tagline voor de presentatie: “Beauty and power meet on August 30th 2018.” De HTC U11 Life was voor HTC een van de manieren om zich te richten op design. Er is voor nu ook nog vrij weinig bekend over de toestellen, het zal dus wachten zijn tot volgende week donderdag voor meer informatie.


Editorial note: TechPulse zal vanaf 29- tot en met 31 augustus aanwezig zijn op IFA, maar doet geen live verslag van het HTC-evenement. Het nieuws zal online verschijnen – mogelijk gevolgd door afbeeldingen en nieuwtjes op de social media kanalen van TechPulse. Ook zal ik meer informatie over IFA plaatsen via mijn persoonlijke Twitteraccount.

Advertentie