Nieuws

Persrender Sony Xperia XZ3 mogelijk nu al gelekt, aankondiging tijdens IFA 2018

Sony heeft voor IFA een evenement gepland staan. Gezien de onthullingen die het bedrijf eerdere jaren al had gedaan tijdens IFA, mag het niet als verrassing staan dat er mogelijk een nieuwe smartphone aan zit te komen.

Woensdag aanstaande zal IFA van start gaan met IFA Next en de eerste persevenementen van de grote fabrikanten. De drukste dag met onthullingen ligt echter op donderdag, fabrikanten als Sony en HTC hebben op deze dag een grote aankondiging te doen. Wat Sony precies van plan is aan te kondigen is vooralsnog niet bekend, al moge het inmiddels wel duidelijk zijn dat een nieuwe smartphone aan de horizon zichtbaar is.

MySmartPrice heeft naar eigen zeggen een persrender verkregen van de Sony Xperia XZ3, deze zou tijdens het evenement van Sony in Berlijn worden aangekondigd. Veel verschillen met de huidige generatie toestellen toont de render in elk geval niet. Sony lijkt het nog altijd te houden bij een enkele sensor, waar de Sony Xperia XZ2 Premium er twee verkreeg. Waar MySmartPrice spreekt over een verandering in sensoren boven de camera vanaf de Sony Xperia XZ2, lijkt er echter vrijwel niks te zijn veranderd.

Scherm

Sony is nog altijd een van de weinige fabrikanten die zich totaal niet heeft gewaagd aan het inzetten van een scherminkeping. Dit lijkt zo te blijven bij de Sony Xperia XZ3. Daarmee blijven de schermranden relatief groot, al moet daar wel in worden meegenomen dat er twee speakers aanwezig zijn op het toestel. Het scherm is overigens met 5.7-inch en een 18:9 beeldverhouding aan de relatief kleine kant, al maken de schermranden het toch wel tot een relatief groot toestel.

Beeld: MySmartPrice

De afbeelding van MySmartPrice bevestigd verder de datum waarop verwacht wordt dat het toestel onthuld gaat worden donderdag 30 augustus. De persconferentie vindt donderdag plaats in Berlijn tijdens de elektronicabeurs IFA. Of Sony daadwerkelijk de Xperia XZ3 zal onthullen, en of er nog andere producten bij de onthulling betrokken zijn is vooralsnog onbekend. TechPulse zal tussen 29 en 31 augustus aanwezig zijn op de beurs en doet live verslag van het evenement.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business