Nieuws

Google Pixel 3 teaser hint naar muntkleurige editie

Zal de nieuwe Pixel smartphone in drie verschillende kleuren beschikbaar zijn? Een verborgen teaser op de Japanse Google site doet alvast vermoeden van wel.

Over de Pixel 3 is al heel wat geweten dankzij een waaier aan gelekte informatie in de voorbije weken. Daarbovenop verscheen er op de Japanse Google website nu ook nog eens een teaser die hint naar een muntkleurige editie van de smartphone, die op 9 oktober zal worden aangekondigd.

Als je de website bezoekt, toont deze eerst en vooral een witte editie van de telefoon, een standaard kleur zoals we van Google gewend zijn. Wanneer we de pagina echter verder onderzoeken, merken we dat het Google logo op de telefoon aanklikbaar is en als we dat doen, krijgen we een zwarte editie te zien. Ook geen verrassing, maar als je dan nogmaals op het logo klikt, zie je plots een muntkleurige telefoon verschijnen, omgeven door confetti. Interessant! De vraag is natuurlijk of Google dit gewoon een leuk kleurenpatroon vindt of dat er meer achter zit, zoals een derde kleurmogelijkheid voor het aankomende toestel.

De Pixel 3 (XL) zal volgens gelekte informatie voorzien zijn van een Snapdragon 845 processor en Adreno 630 GPU. Het toestel zal een resolutie hebben van 1440×2960 en (slechts) 4GB RAM-geheugen. Verder mogen we een 3.520mAh batterij verwachten, een 12,2MP camera aan de achterkant en twee, mogelijk drie, 8,1MP camera’s aan de voorkant. Foto’s tonen dan weer dat het toestel met USB-C oortjes en dongle zal komen en een vrij grote notch heeft aan de bovenkant van het scherm.

Wij kijken alvast uit naar het Google evenement volgende maand. Met persconferenties in New York en Parijs op hetzelfde moment, zou dat wel eens kunnen betekenen dat er meer hardware dan alleen de Pixel 3 zit aan te komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business