Nieuws

Twitter brengt chronologische tijdlijn terug

Nadat gebruikers al jaren klagen brengt Twitter nu eindelijk de chronologische tijdlijn terug. Geen willekeurige tweets meer tijdens het scrollen en enkel de meest recente content, zoals het hoort.

Het heeft enkele jaren geduurd maar Twitter brengt eindelijk de chronologische tijdlijn terug naar het sociale mediaplatform. De niet-chronologische tijdlijn was een van de meest gehate wijzigingen op het platform en ze mocht continu op commentaar rekenen van gebruikers sinds de invoering ervan in 2016.

Er was dan wel de optie om Twitter niet langer de beste tweets eerst te laten zien maar dit was slechts een pleister op een open wonde. De functie schakelde immers enkele niet-chronologische tweets uit, maar het merendeel van de “tweets die je misschien gemist hebt” bleef wel gewoon bestaan op je tijdlijn.

De nieuwe optie zal getest worden in de komende weken en zal dan hopelijk snel voor iedereen beschikbaar zijn. Bedankt Twitter! Nu nog een knop om onze tweets te editen in de eerste minuten na het plaatsen zodat we die vervelende typefouten kunnen corrigeren en dan zijn we helemaal tevreden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business