Nieuws

Nieuwe video toont teaser van in-display vingerafdrukscanner OnePlus 6T

OnePlus zal waarschijnlijk op 17 oktober de OnePlus 6T op de markt gaan brengen, maar natuurlijk niet zonder de nodige lekken van bijvoorbeeld advertenties zoals vandaag nog is gebeurd.

Op de Europese markt zal je OnePlus voorlopig nog geen advertenties zien lanceren voor op de televisie. In India is dat voor OnePlus echter een geheel ander geval, het is juist een van de groeimarkten voor het Chinese bedrijf waar nog een groeiend aantal mensen televisie kijken. Er is daar nu ook een advertentie verschenen waar de OnePlus 6T in naar voren komt. Niet enkel is de telefoon in de reclamespot te zien, ook toont OnePlus de nodige branding voor het nieuwe toestel – dat heeft overigens een vergelijkbaar uiterlijk met de branding van eerdere jaren, en het is dan ook vrijwel onmogelijk dat dit nog onjuist blijkt te zijn.

In de advertentie met de in India bekende Amitabh Bachchan laat de acteur kort de smartphone zien en is er ook een korte teaser voor de in-display vingerafdrukscanner incluis in de advertentie. Heel duidelijk is het allemaal niet, en meer informatie dan al beschikbaar was verschijnt dan ook niet met de video. Het verschijnen van de video toont wel aan dat de lancering van de smartphone nabij is, al wordt er niks bevestigd over een officiële datum van onthulling voor de smartphone. Wel moet er vermeld worden dat dit waarschijnlijk zo tegen 17 oktober gaat liggen, zoals al eerder doorscheen door een uitgegeven screenshot van OnePlus.

Nummer 4 in Europa

De advertentie komt naar buiten een dag nadat OnePlus bekend heeft gemaakt dat het bedrijf nummer vier is in de smartphoneverkopen in West-Europa. Dit bleek na onderzoek van het onderzoeksbedrijf Counterpoint research. In de grootste West-Europese landen bleek het smartphonemerk binnen de top vijf te vallen, over geheel West-Europa lag dat op plek vier, net zoals dat het geval is in Nederland. OnePlus heeft geen cijfers bekend weten te maken over België, al is de kans groot dat het bedrijf daar vergelijkbare cijfers weet te behalen als in de rest van de statistieken.

advertentieOnePlus 6Tvingerafdrukscanner

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals