oneplus 6T

Met de lancering gepland op 17 oktober is het nog maar een paar nachtjes slapen voor de onthulling van de OnePlus 6T. Maar, wees gerucht, er is voldoende tijd om het toestel alvast te bewonderen in persrenders.

Advertentie

Soms is het een vraag waar de kink in de kabel zich bevindt. Ergens is er een leiding die op springen staat die alsmaar informatie uitlekt. Recentelijk kwamen door deze lekken de eerste renders van de OnePlus 6T beschikbaar. Ditmaal zijn er wederom meer beelden verschenen, maar ook worden de prijzen van accessoires van het toestel in het rond gegooid. Om te beginnen met het uiterlijk van de smartphone, dat enorm veel lijkt op de OnePlus 6 die op 16 mei officieel werd gelanceerd. Dat toestel tekende het einde van de unibody aluminium behuizing voor OnePlus.

Persrenders

De afbeeldingen die vandaag online zijn verschenen via WinFuture en Roland Quandt tonen hetzelfde uiterlijk dat eerder al bekend was. Eerder waren de renders van OnLeaks gebaseerd op CAD-renders uit de fabrieken van OnePlus. Ditmaal lijkt het meer te gaan om officiële persrenders. De getoonde achtergrond was namelijk nog niet eerder op de OnePlus 6T te zien, evenals dat er nu twee kleuren van het toestel te zien zijn. Net als met de OnePlus 6 is er bij de 6T de keuze uit ‘Midnight Black’ en ‘Mirror Black’. Of de witte variant van de OnePlus 6 ook voor de OnePlus 6T beschikbaar komt is niet bekend. Verder is aan de achterkant te zien dat er twee camerasensoren aanwezig zijn, eerdere lekken met drie sensoren worden daarmee verder ontkracht.

Aan de voorkant is het 6,4-inch AMOLED-paneel te zien, een relatief klein verschil ten opzichte van de OnePlus 6. Bovenin is de waterdruppel-vormige notch duidelijk zichtbaar. OnePlus weet zich daar, net als OPPO en Vivo, op de markt mee te onderscheiden. De kans is groot dat er in de notch een 16 MP-sensor aanwezig is, al blijven de precieze details voor nu ook nog onduidelijk.

Accessoires

Net als met de OnePlus 6 zijn er ook ditmaal weer verschillende accessoires beschikbaar voor de 6T. De eerste prijzen zijn ditmaal via MySmartPrice naar buiten gekomen, een website die geregeld juiste informatie tot zijn beschikking heeft. De opvallendste inclusie is de USB-C naar 3.5mm audiopoort adapter, deze zal voortaan voor 8,95 euro beschikbaar worden. Geen zorgen, OnePlus neemt niet de route van Apple: de adapter zal in de doos meegeleverd worden. Naast de adapter zijn de gebruikelijke hoesjes gemaakt van hout weer beschikbaar, evenals de Karbon en Nylon hoesjes.

 

Advertentie