gaming special ebook

Gamers, de komende maanden zijn van ons. Blockbustergames verschijnen aan de lopende band, de dagen worden korter, de temperatuur wordt lager en de eindejaarsbonussen worden uitgedeeld.

Advertentie

In oktober werden we reeds verwend met kleppers zoals Super Mario Party, Assassin’s Creed Odyssey en Red Dead Redemption II nota bene. November gaat verder op hetzelfde elan en brengt onder andere Fallout 76, Pokémon Let’s Go en Battlefield V.

Wat voor gamer je ook bent (als je er zelf nog niet volledig uit bent, hebben we in het e-book een leuke test voor je), je vindt sowieso iets van je gading met de hedendaagse gamereleases. Wie al door zijn verlofdagen heen is, kan de pendelpret binnenkort naar een volgend niveau tillen met Super Smash Bros Ultimate dat er in december zit aan te komen of uiteraard door dit e-book van A tot Z te verorberen. We dompelen je volledig onder in de gamecultuur met unieke achtergrondstukken, informatieve koopgidsen, scherpe reviews en een aantrekkelijke wedstrijd.

De komende tijd leven we allen volgens het motto ‘work hard, play hard’. We wensen je weergaloze remontada’s in FIFA, epische streaks in Call of Duty, vriendschappen die zo sterk zijn dat ze zelfs Super Mario Party overleven en bovenal veel leesplezier!

 

[whitepaper title=”TechPulse Gaming Special 2018″ thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/147580/TechPulse%20Gaming%20Special1.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20182510_techpulse_gaming”]   [/whitepaper]