Nieuws

Google Pixel 3 XL bug zorgt voor tweede notch

Als één notch je al teveel is dan leg je best je Google Pixel 3 XL even opzij. Een bug zorgt immers voor een niet zo leuke extra notch.

Ben jij ook geen fan van de notch in de laatste generaties smartphones? Dan ontwijk je misschien best de Google Pixel 3 XL. Een bug in de software van het toestel zorgt er immers voor dat er plots een tweede notch verschijnt, deze keer aan de rechterkant van het scherm. Gelukkig wordt er gewerkt aan een fix voor de bug, maar deze laat op zich wachten tot de volgende software-update.

Als wij Google waren, hadden we alvast beter nagedacht over de plaatsing van deze notch en hadden we hem gewoon linksboven het toestel geplaatst, om er dan ook nog eentje rechtsboven te plaatsen, probleem opgelost.

Wie te maken krijgt met deze bug kan hem gelukkig snel weer doen verdwijnen, even je smartphone herstarten is blijkbaar genoeg. Techwebsite AndroidPolice kreeg van Google te horen dat er aan een oplossing gewerkt wordt, vergezeld van de legendarische woorden “coming soon”.

Omdat het bijna Halloween is, sluiten we dit bericht af met het volgende beeld. Wees gewaarschuwd, niet voor gevoelige lezers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business