Nieuws

OnePlus start samenwerking met McLaren

OnePlus en McLaren kondigen een samenwerking aan. De eerste fase daarvan zal onthuld worden op 11 december. De verwachtingen zijn alvast hooggespannen.

OnePlus zou OnePlus niet zijn als ze tussen twee smartphone releases niets van zich zouden laten horen. Het bedrijf staat er al sinds de OnePlus One om bekend steeds zijn grenzen te willen verleggen en meer prestaties te leveren. De volgende stap is nu een samenwerking met autoconstructeur McLaren, dat dezelfde waarden heel belangrijk vindt. De eerste fase van deze samenwerking zal onthuld worden op 11 december tijdens het lanceringsevenement “Salute to Speed” dat zal plaatsvinden in het McLaren Technology Center, op een uur van Londen.

Als het verleden ons iets verteld, kunnen we dus een OnePlus 6T: McLaren Limited Edition verwachten. Creatieve samenwerkingen komen immers vaak voor bij OnePlus, in 2017 werkte de smartphoneproducent samen met Parijse retailer colette voor de OnePlus 3T x colette 20th Anniversary Edition, een stijlvol zwart toestel. Van stijl kent OnePlus trouwens echt wel iets, want dat toestel werd opgevolgd door de OnePlus 5 x JCC+Limited Edition “Callection”, een toestel met kleurrijke knoppen en een inscriptie op de achterkant.

En dat is niet alles, het bedrijf werkte immers ook nog samen met bekende popcultuur namen zoals Marvel voor een Avengers Limited Edition smartphone én kwam in India met een OnePlus 5T Star Wars Edition op de markt, inclusief witte skin en aangepaste cases.

Dat belooft met andere woorden voor de samenwerking met McLaren, afgelopen weekend zagen we Fernando Alonso nog afscheid nemen van de Formule 1 in een oranje McLaren met blauw, rood en gele accenten. Zegt dat misschien iets over de kleur van het aankomende toestel? Wie tot op het einde van de website scrollt ziet alvast een oranje bolide afgebeeld, een kleur die ook terugkomt in de aankondiging.

Zowel McLaren Racing CEO, Zak Brown, als OnePlus CEO Pate Lau zijn alvast enthousiast over de samenwerking. “OnePlus staat synoniem voor kracht en snelheid, twee waarden die McLaren in elke wagen die ze bouwen wil terugzien.” zei Brown. Pete Lau zei dan weer dat “Zowel OnePlus als McLaren beide geboren zijn met een droom om iets speciaal te maken” en dat de samenwerking een “hommage is aan innovatie, een ‘salute to speed’”.

Wij zijn alvast razend benieuwd naar de onthulling. Binnen de snelheidslimiet, uiteraard.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business