Nieuws

Hoe kwantumcomputers de volgende technologiegeneratie uittekenen – download het gratis e-book

Sinds het begin der tijden heeft de mensheid steeds naar grootsheid gestreefd. Vandaag lijken we een andere mantra na te leven, namelijk “wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”. Met kwantumtechnologie bewandelen we een alternatief pad van grootsheid.

Kwantumtechnologie heeft vandaag nog maar weinig commerciële toepassingen, maar het potentieel is groot. Vooral op het gebied van geneeskunde, ruimtevaart en AI zou kwantumtechnologie voor wetenschappelijke doorbraken kunnen zorgen, en sneller dan we denken.

Zelfs de filmwereld haalt haar mosterd bij AI, zoals je misschien wel al gezien had in de blockbuster Ant-Man and the Wasp, die moeiteloos allerlei kwantumprincipes zoals decoherentie en verstrengeling in zijn script verwerkt had, en de alternatieve kwantumdimensie op haast magische wijze naar het witte doek vertaald had. Maar laat ik jullie niet langer in spanning houden.

Download nu het e-book over quantum computing en treed binnen in de kwantumwereld!

 

[whitepaper title=”Hoe kwantumcomputers de volgende technologiegeneratie uittekenen” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/147580/kwantumcomputers.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20182510_techpulse_kwantumcomputers”]   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business