Nieuws

Google lanceert Pixel 3 Lite-modellen in lente 2019

Er is opnieuw meer informatie gelekt over de Pixel 3 Lite en Pixel 3XL Lite. De toestellen komen er midden 2019 aan.

Volgens bronnen van AndroidPolice komt Google in de lente van 2019 met nieuwe modellen van de Pixel 3 en Pixel 3 XL op de markt. Het gaat over Lite-varianten van de huidige toestellen die gepland staan om op het netwerk van de Amerikaanse provider Verizon te werken.

Vorige maand lekte er al een foto van een prototype van de Pixel 3 Lite op een Russische tech blog. Het toestel viel toen vooral op door zijn bredere randen en het gebrek aan een notch, alsook de aanwezigheid van een hoofdtelefoonaansluiting. Na de foto verscheen er ook renders online via een samenwerking tussen 91Mobiles en OnLeaks, deze keer van zowel de Pixel 3 Lite als de Pixel 3 XL.

Beide telefoons zullen in het middensegment terechtkomen en beschikbaar zijn voor een bedrag van 400-500 dollar (350-435 euro). Momenteel duidt de gelekte informatie erop dat de toestellen een Snapdragon 670 of 710 processor zullen hebben met een bescheiden 4 GB RAM-geheugen en slechts 32 GB opslagruimte. De aanwezige camera’s zouden beschikken over 12 MP en 8 MP terwijl de displays 5,5 inch en 6 inch groot zullen zijn. De toestellen zijn dus niet meteen hoogvliegers en de prijs lijkt vrij hoog te liggen voor deze specificaties. Een lagere prijs zou dus geen slecht idee zijn en zou ervoor kunnen zorgen dat consumenten in aanraking komen met de Google Pixel Lite, om dan mogelijk te upgraden naar een volwaardige Pixel-telefoon in de toekomst.

Wij houden je alvast op de hoogte.

Androidgooglemobielontspanningpixelverizon

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals