Nieuws

Eerste foto Samsung Galaxy S10 ‘Beyond 1’ verschijnt via Evan Blass

Samsung heeft al jaren het Mobile World Congress verkozen als de plek waar het zijn high-end Galaxy S-smartphone zal onthullen. Via EvLeaks is al een afbeelding verschenen van de aanstaande Samsung Galaxy S10.

In februari zal Samsung de Galaxy S10 lanceren, vermoedelijk zal het evenement in de week voor het Mobile World Congress in Barcelona plaatsvinden. Er is nog veel onduidelijk over hoeveel toestellen Samsung dit jaar van plan is om op de markt te brengen. In eerdere berichtgeving werd al gesproken over minimaal drie toestellen en mogelijk zelfs een vierde dat ondersteuning biedt voor 5G-netwerken. Of we de vouwbare telefoon, die we eind vorig jaar hebben gezien tijdens SDC, ook zullen zien tijdens de onthulling van de Galaxy S10 is nog niet bekend. Over het toestel doen er geruchten de ronde dat deze mogelijk in een Samsung Galaxy F-lineup gaat verschijnen, al mag dat wel met een korrel zout genomen worden.

https://twitter.com/evleaks/status/1080839947135922177

De eerste beelden van de Samsung Galaxy S10 doen inmiddels al de ronde op het internet, zo zijn er de afgelopen weken al veelvuldig renders verschenen. EvLeaks, ofwel Evan Blass, heeft op donderdag een foto online gezet van de S10. Veel gedetailleerde informatie over het toestel geeft de foto nog niet, alle applicaties die op het scherm zichtbaar zijn, zijn onherkenbaar gemaakt. Wat wel opvallend is, is de plaatsing van de selfiecamera rechts bovenaan. Deze bevestigd dat Samsung inderdaad voor een Infinity-O scherm gaat met zijn high-end toestellen en daarmee de notch – de inkeping die helaas nog wel bestaat op veel toestellen – omzeild. Hoe groot het scherm is, dat is nog niet bekend, al maakte EvLeaks niet al te lang geleden verwachtingen bekend van een fabrikant van hoesjes; de Samsung ‘Beyond 1’ zou een formaat hebben van 6,1-inch.

Reverse wireless-charging

In oktober kondigde Huawei nog de Mate 20 Pro aan die ondersteuning biedt voor het draadloos laden van andere telefoons. Volgens Evan Blass zal deze techniek ook beschikbaar komen voor de Samsung Galaxy S10. Verder is van de Galaxy S10 al bekend dat het toestel een Exynos 9820 SoC zal krijgen, het is nog niet bekend welke RAM en opslagconfiguraties de smartphonefabrikant aan zal bieden. Het gerucht gaat dat we naast de Beyond 1, ook een Beyond 0, Beyond 2 en Beyond X zullen zien. Vermoedelijk zal het schermformaat de leidende factor zijn in de verschillen tussen de toestellen. Daarnaast is de kans groot dat, zoals eerder al aangegeven, een van de toestellen ondersteuning mee zal krijgen voor 5G-netwerken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business