Nieuws

Gelekt: Nieuwe iPad en iPad Mini verschijnen in iOS 12.2

In de beta-versie van iOS 12.2 zijn referenties verschenen naar vier nieuwe iPad's. Het zou gaan om een iPad en iPad Mini, beiden met wifi en/of data.

De nieuwste generatie iPad Pro is dan misschien nog maar net verschenen op 7 november, bij Apple wordt er al volop gewerkt aan ten minste twee nieuwe modellen. Het zou volgens verwijzingen in iOS 12.2 gaan om een iPad (met scherm van 10 inch) en een nieuwe iPad Mini.

De laatste versie van de iPad Mini dateert al van 2015 dus een nieuw model is meer dan welkom voor de liefhebbers van het draagbare apparaat. Het lijkt er eveneens op dat het model goedkoper zal worden dan de huidige generatie.

Over de tweede iPad is weinig te zeggen voorlopig, behalve dan dat het gaat om een model van 10 inch met een snellere processor dan de huidige iPad. Momenteel is dat nog Apple’s A10. Het toestel zou al in de lente uitkomen en voorzien van een Lightening-poort in plaats van de USB-C-poorten die je terugvindt in de huidige generatie iPad Pro.

Tenslotte geven we nog mee dat er tot zeven nieuwe modellen zijn opgemerkt in de database van de Eurasian Economic Commission. Vier hiervan werden via twitter al bevestigd door programmeur Steven Troughton, de rest zal hoogstwaarschijnlijk betrekkingen hebben tot de volgende generatie iPad Pro’s die in 2020 zal verschijnen. Er is ook sprake van een nieuwe iPod, wat overeenkomt met het nieuws dat we twee weken geleden al brachten over de nieuwe versie van de iPod Touch die dit jaar nog moet verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business