TechPulse Weekoverzicht Week 6 2019

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Advertentie

Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen. Zo werd YouTube Kids gelanceerd in België, startte Windows 10 niet meer op na een update en laat 5G in België nog wat langer op zich wachten.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

YouTube Kids gelanceerd in België en Nederland

De service van YouTube die zich focust op kinderen, YouTube Kids, is sinds vandaag ook beschikbaar geworden in België en Nederland.

Onderzoek toont gevolgen elektrificatie Belgische autonetwerk

De situatie rond de elektrificatie van de Belgische wagens blijft een veelbesproken gegeven. Uit een onderzoek worden de gevolgen duidelijk.

Overheid blokkeert veiling 5G-netwerken, België geraakt achterop

De uitrol van Belgische 5G-netwerken is waarschijnlijk niet voor 2019. De overheden van ons land komen maar niet tot een akkoord veilingsinkomsten.

Luister nu TechPod Episode 3: Groen gelachen met België

In TechPod praten de redacteurs van TechPulse, Clickx en Smart Business wekelijks bij over de meeste opvallende nieuwsfeitjes, uitzonderlijke producten, meeslepende achtergrondverhalen en meer op het gebied van technologie.

OnePlus laat zijn gebruikers een nieuwe functie in OxygenOS ontwerpen

OnePlus heeft in de recente jaren al zijn toestellen geleverd met OxygenOS. Het bedrijf gaat nu in samenwerking met de community nieuwe functies ontwikkelen voor het Android-gebaseerde besturingssysteem.

Windows 10-computers starten mogelijk niet meer op na Windows Defender-update

Gebruikers van Windows 10 hebben het niet altijd even gemakkelijk. Inmiddels blijkt dat Windows Defender sinds kort een probleem heeft waardoor computers niet langer kunnen opstarten.

Conceptbeelden tonen de vouwbare Motorola Razr in volle glorie

Smartphonefabrikant Motorola zou werken aan een nieuwe versie van zijn iconische Razr. Conceptbeelden laten nu een mogelijk resultaat zien.