Nieuws

Dual-simkaart lijkt naar Google Pixel 4 te komen

Wie graag twee fysieke simkaarten gebruikt in zijn smartphone kan daarvoor binnenkort ook terecht bij de Google Pixel 4, zo blijkt uit nieuwe broncode.

Terwijl we nog druk bezig zijn met het verzamelen van allerlei gelekte Pixel 3 Lite nieuwtjes, begint er ook informatie te verschijnen over de Google Pixel 4. Zo blijkt dat de smartphone naast Android Q bij de lancering waarschijnlijk twee sim-kaartslotten zal krijgen.

Het nieuws komt via XDA Developers bovendrijven uit nieuwe commits op het Android Open Source Project Gerrit. Volgens een ontwikkelaar heeft Google immers waarden toegevoegd aan het framework en de telefoondienst van het project dat moet detecteren of een apparaat al dan niet ondersteuning heeft voor meerdere simkaarten. Uit reacties op de toevoeging kwam naar boven dat deze nieuwe code nodig is om het verschil te onderscheiden tussen de Google Pixel smartphones van 2018 en 2019. Momenteel heeft de Google Pixel 3 een gewoon simkaartslot en een e-simkaartslot, maar daar lijkt met de Pixel 4 dus verandering in te komen.

We verwachten de Google Pixel 4 dit najaar.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business